Guard security consultant

FRIDAY, August 18, 2011 12:00

GPS ЗА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

                Като пртньор на ZeliTron, „АДТ - България” АД отчита нуждите на своите клиенти за контрол техните превозни средства. „АДТ - България” АД прeдлага иновативната услуга ZeliTrack, разработена от лидера ZeliTron специално за Vodafone за управление на автомобили, камиони, кораби и др, която Ви дава следните възможности:
                 ZeliTrack е услуга с интегрирано абонаментно обслужване, осигуряваща възможност за контрол на маршрута, местоположението и състоянието на превозните средства (автомобили, камиони, автобуси, мотоциклети и др.), като по този начин се оптимизира управлението на контрола на превозни средства (по поддръжката, разход на гориво), с цел намаляване на оперативните разходи и увеличаване на производителността и обслужването на клиенти. Предоставените услуги включват необходимата инфраструктура (хардуер, софтуер) и всички устройства, които трябва да бъдат инсталирани в превозните средства. Безжичното предаване на данни мрежа (GPRS / 3G) помага на изпращане на всички данни, които се отнасят до позиция (географски координати), за маршрута и на състоянието на превозните средства, която е лесно достъпна за всички потребители през уеб браузър и интернет връзка.
                 Услугата е достъпна чрез уеб портала на ZeliTron и Vodafone на адрес http://www.zelitrack.net. За демо на услугата онлайн, моля използвайте следните данни за вход:

Username: sss, Password: #123sss, Company:3s

                 „АДТ - България” АД
  предлага за своите бъдещи и настоящи клиенти денонощен мониторинг на техните превозни средства, който се осъществява от специално изградения мониторинг център, в който са разположени централните съоръжения на фирмата.